ΟΦΗ: Γιατί ο Λαμπρόπουλος δύναται να χαρακτηριστεί «μεταγραφή» (vid)

ΟΦΗ: Γιατί ο Λαμπρόπουλος δύναται να χαρακτηριστεί «μεταγραφή» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
labropoulos_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε φουριόζος τη σεζόν και αναγορεύεται σε ηγέτη του ΟΦΗ στην τρέχουσα σεζόν.

Τη «λύση» για τον ΟΦΗ στο χθεσινό (21/9) ματς της Λιβαδειάς έδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς βρήκε δίχτυα στο 90’+4΄της αναμέτρησης και έτσι οι Κρητικοί απέφυγαν την ήττα και πήραν τον βαθμό (1-1).

Αυτόματα ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι αφού κάτι ανάλογο έπραξε και στο πρόσφατο 3-2 επί του Αρη, κάτι που πιστοποιεί σε μεγάλο βαθμό την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται.

Μάλιστα σε αντίθεση με το τέρμα του κόντρα στους Θεσσαλονικείς που ήταν σε στατική φάση, εκείνο του «Λάμπρος Κατσώνης» ήρθε σε ροή αγώνα καθώς στο φινάλε του αγώνα πέρασε ψηλά, οπότε και ενεργούσε σαν φορ.

Το ποιος είναι δεν χρειάζεται συστάσεις αφού «κουβαλά» πολλά… καντάρια εμπειρίας και ποιότητας, ενώ την ίδια στιγμή λογίζεται πια και ως ηγέτης, αφού φέτος φέρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ξεκινήσει «φουριόζος» και θυμίζει τον «κανονικό» Λαμπρόπουλο, ενώ η εικόνα του είναι σαφέστατα καλύτερη σε σχέση με τα πρώτα του περσινά ματς, αμέσως μετά τον επαναπατρισμό του από τη Γερμανία.

Ο λόγος;

Εύλογα ήθελε χρόνο προσαρμογής και ύστερα ας μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ στις αρχές της περασμένης περιόδου έπαιζε με τριάδα στα «μετόπισθεν», κάτι που δεν ήταν συνηθισμένος στο 100%, αφού στην Μπόχουμ αλλά και παλαιότερα έπαιζε σε άμυνα των τεσσάρων.

Πλέον όμως μπήκε σε φουλ ρυθμούς, έγινε «κάπτεν» αφού μπορεί να… σηκώσει ανάλογη ευθύνη, βρήκε τα πατήματά του και ξέχωρα από τα ανασταλτικά του καθήκοντα ξεδιπλώνει και τα εκτελεστικά.

Με γνώμονα πως πέρσι έπαιξε σε 21 από τα 33 παιχνίδια της Regular Season και των Play Out όπου μόνο στα 17 ήταν βασικός (σ.σ. δηλαδή στα μισά για τη Stoiximan Super League) ενώ φέτος μετρά το απόλυτο σε χρόνο συμμετοχής (487’) και εξυπακούεται ως starter (5x5), φαντάζει απολύτως λογικό γιατί δύναται να χαρακτηριστεί ως «μεταγραφή» για το club.

Και τι προσθήκη, αν αναλογιστεί κάποιος το background του …

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τη φετινή σεζόν

Αγώνες: 5
Λεπτά: 487’
Επεμβάσεις: 21
Κλεψίματα: 10
Τελικές: 3
Γκολ: 2

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα