Ατρόμητος – Λαμία 4-2: Οδοστρωτήρας!

bet365

Η μεσοεπιθετική ποιότητα του Ατρομήτου έκανε την διαφορά στο... χορταστικό ματς του Περιστερίου, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2 της Λαμίας. Καρλίτος, Μπακού, Φαν Βέερτ και Αθανασίου τα γκολ της νίκης.

Μετά τη νίκη με 2-1 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, ο Ατρόμητος συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έκανε το δύο στα δύο φτάνοντας έτσι τους 8 βαθμούς. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο πέτυχε 3 γκολ, επικράτησε με 4-2 της Λαμίας που στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο με εξαίρεση το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο 89'.

Πως κατέβηκαν οι δύο ομάδες

O Πάμπλο Γκαρσία παρέταξε τον γηπεδούχο Ατρόμητο σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Χουτεσιώτης στην εστία, με τους Κίνι, Μνασούρ, Μπρόρσον και Αθανασίου μπροστά του. Τσιγγάρας - Ουεντραόγκο δίδυμο στη μεσαία γραμμή, Μπάκου - Γιουμπιτάνα στα άκρα και ο Ουάρντα σε ελεέυθερο ρόλο πίσω από τον Καρλίτος.

Από την πλευρά της η Λαμία κατέβηκε στο Περιστέρι σε διάταξη 3-4-2-1. Ο Κόστιτς ήταν στην εστία, με τους Αντράντε, Σάντπεργκ και Κορνέζο στα στόπερ. Παρτενέρ του Νούνιες στα χαφ χρησιμοποιήθηκε ο Γιαννούτσος, ενώ Ραντόνια και Ρινγκ ήταν στα δυο άκρα. Φουρτάδο και Μέκιτς είχαν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βλαχομήτρο.

Ατρόμητος γκολ

Γρήγορο 1-0 με γκολάρα του Καρλίτος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο στο οποίο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και πίεσε, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5'. Σκόρερ ο Καρλίτος ο οποίος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα, έκανε την παράλληλη κίνηση και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Κόστιτς κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι κράτησαν άνετα το προβάδισμα και στο 28' και 30' έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αθανασίου και τον Γιουμπιτάνα για να πετύχουν και άλλο γκολ, με τον Κόστιτς να αντιδρά εξαιρετικά.

Λαμία

Αναγκαστική αλλαγή του Ισπανού και ισοφάριση με Ραντόνια

Μετά το 35' η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι ανεβαίνοντας ψηλά. Μια πίεση που απέδωσε καρπούς στο 39', με τον Ραντόνια με κεφαλιά μετά την σέντρα του Νούνιες να κάνει το 1-1. Στο προηγούμενο λεπτό η ατυχία χτύπησε την πόρτα των γηπεδούχων με τον Καρλίτος να βγαίνει εκτός λόγω τραυματισμού και τον Φαν Βεερτ να παίρνει τη θέση του. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τσιμεντερίδη δεν υπήρξε κάποια φάση.

Φαν Βεερτ

Σαρωτικός Ατρόμητος έκανε ό,τι ήθελε πετυχαίνοντας 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο του Περιστερίου υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έαναν ό,τι ήθελαν στο ματς πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ κόντρα σε μια Λαμία που δεν μπορούσε να περάσει την σέντρα.

Η αρχή έγινε μόλις στο 50' με τον Μπακού μετά από γύρισμα του Ουάρντα να είναι ανενόχλητος και να νικάει με άνεση τον Κόστιτς κάνοντας έτσι το 2-1. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για περισσότερα γκολ, μια πίεση που απέδωσε καρπούς στο 70' με τον Φαν Βέερτ να μπαίνει στην περιοχή μετά από εξαιρετική ασίστ του Ουεντραόγκο και με πλασέ να κάνει τρία τα γκολ του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν το πόδι από το γκάζι παρότι πήραν προβάδισμα δύο γκολ και στο 77' πέτυχαν και τέταρτο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Αθανασίου έφυγε από αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ραντόνια και κατέληξε στα δίχτυα του Κόστιτς για να γίνει έτσι το 4-1.

Η Λαμία το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Χιμένεζ στο 89' να κάνει την κεφαλιά, τον Χουτεσιώτη να δείχνει πως θα μπλοκάρει με άνεση, αλλά να του φεύγει η μπάλα και να περνάει την γραμμή για το 4-2. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος με τον Ατρόμητο να παίρνει μια άνετη νίκη.

MVP: Θα βάλουμε όλον τον Ατρόμητο ειδικά αυτόν του δευτέρου μέρους. Στο συγκεκριμένο διάστημα οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν πετυχαίνοντας τρία γκολ και χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα.

Στο ύψος του: Αν πρέπει να βάλουμε παίκτη θα βάλουμε τους Ουεντραόγκο και Ουάρντα που ήταν κομβικοί στην μεγάλη εμφάνιση του δευτέρου μέρους.

Αδύναμος κρίκος: Όπως βάλαμε MVP όλον τον Ατρόμητο, έτσι θα βάλουμε αδύναμο κρίκο όλη την Λαμία και ειδικά του δευτέρου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να μην κάνουν ούτε μία φάση.

Γκάφα: Είναι αυτή του Χουτεσιώτη στο 89' η οποία από την άλλη δεν στοίχισε στον Ατρόμητο. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή πέρασε την γραμμή, αλλά απλά έγινε το 4-2 και τίποτα παραπάνω.

Στραγάλι: Χωρίς πρόβλημα ο Τσιμεντερίδης, ακούστηκε μόνο στην φάση του 4-2, αλλά από την στιγμή που η φάση ελέγχθηκε από το VAR και αποφασίστηκε πως πέρασε την γραμμή δεν έχει καμία ευθύνη.

Το ταμείο του Gazzetta: Σαρωτικός ο Ατρόμητος έκανε το δύο στα δύο δείχνοντας πως ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 4-2 της Λαμίας έχοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσιά): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Ουεντραογκό, Μπακού, Ουάρντα, Γιουμπιτάνα (65’Μίχρολ), Καρλίτος (39’ Φαν Φερτ)

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ραντόνια, Αντράντε, Σάντμπεργκ (54’ Μπίκοφ), Κορνέζος (73’ Σιμόνι), Γιαννούτσος, Ρινγκ, Νούνιες, Μέκιτς (57’ Ενρίκεζ), Φουρτάδο (79’ Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (57’ Γκουίντο)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα