Γκαρσία: «Θέλαμε να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας για τον κόσμο»

Newsroom
Ο Πάμπλο Γκαρσία

bet365

Ο τεχνικό του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στο ότι η ομάδα του κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας τονίζοντας πως ήθελε να γίνει αυτό για τον κόσμο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά το 4-2 επί της Λαμίας.

Ένας σαρωτικός Ατρόμητος επικράτησε με 4-2 της Λαμίας και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πρώτη εντός έδρας. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των γηπεδούχων, Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και παίξαμε ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλο μας πίεσε και είχαμε κάποιες ανισορροπίες στην άμυνα

Το πρόβλημα μας ήταν μεταξύ της άμυνας και των εξτρέμ, κάτι που το βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας κάποιες αλλαγές στην μεσαία γραμμή.

Είχαμε υπομονή και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο, όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, αλλά τα παιδιά που παίζουν και αυτά που είναι στον πάγκο, τα δίνουν όλα για να κερδίσουμε.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο που μας υποστήριξε, θέλαμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.

Από αύριο συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζουν και οι αντίπαλοι που αντιμετωπίζουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα