Σατσιάς: «Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που του δώσαμε»

Newsroom
Ο Σατσιάς

bet365

Στους χώρους που έδωσε η ομάδα του στον Ατρόμητο και τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στάθηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς μιλώντας μετά την ήττα με 4-2 στο Περιστέρι.

Η Λαμία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Ατρόμητο χάνοντας στο Περιστέρι με 4-2. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας , Μαρίνος Σατσιάςμιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σήμερα χάσαμε, διότι ο αντίπαλος ήταν πιο εύστοχος και γι' αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά κάναμε κάποια λάθη και συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για την πολύ καλή του εμφάνιση. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς όσο σε προηγούμενα παιχνίδια, δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος και φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα