Κουάισον: «Ενθουσιάστηκα από το παιχνίδι της ομάδας»

Κουάισον: «Ενθουσιάστηκα από το παιχνίδι της ομάδας»

Newsroom
Ο Κουάισον

bet365

Ο Ρόμπιν Κουάισον έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δήλωσε ενθουσιασμένος από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε για τους «κίτρινους» αλλά και για τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού.

Η συμφωνία με τον 31χρονο διεθνή Σουηδό επιθετικό προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη – αφού υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις – προβλέπεται να επικυρωθεί. Ο Ρόμπιν Κουάισον παραδέχθηκε ότι συγκέντρωσε πληροφορίες για τον Άρη από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν υποστηρίζοντας ότι… «μίλησα με τον Ντάνιελ με τον οποίον γνωριζόμαστε από παιδιά (σ. σ. ήταν μαζί στην ΑΙΚ Στοκχόλμης) και μου είπε ωραία πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Μου είπε ότι θα αγαπήσω τη Θεσσαλονίκη».

Ο Σουηδός είπε μάλιστα ότι… «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα, νιώθω ενθουσιασμένος και είδα το χθεσινό παιχνίδι. Ο κόσμος να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο». Μάλιστα, ο Κουάισον θυμήθηκε ότι είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και σε νεαρή ηλικία για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα