Κάλενς: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Βασίλης Μπαλατσός
Κάλενς

bet365

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς, στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει το γκολ κόντρα στην Athens Kallithea και άφησε δυο βαθμούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0). Ο Αλεξάντερ Κάλενς μπήκε στον αγώνα της Λεωφόρου στο 37', καθώς πέρασε στη θέση του Άρολντ Μουκουντί, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Περουβιανός στόπερ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στη δουλειά που πρέπει να κάνει η ομάδα του μέσα στην εβδομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Δεν μας αφήνει καλή γεύση. Θέλαμε τη νίκη, νιώθαμε υποχρέωση και δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε μία ήρεμη εβδομάδα και το επόμενο ματς είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα για το ντέρμπι.

Πιστεύω πως έχουμε περιθώριο βελτίωσης παντού. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Όλοι μαζί παίρνουμε ένα αποτέλεσμα, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό. Θα πω πως έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι», ανέφερε ο Κάλενς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα