Αλμέιδα: «Όταν ήμασταν πιο ακριβείς στην τελική προσπάθεια υπήρχε ο αντίπαλος τερματοφύλακας»

Αλμέιδα: «Όταν ήμασταν πιο ακριβείς στην τελική προσπάθεια υπήρχε ο αντίπαλος τερματοφύλακας»

Δημήτρης Βέργος
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μετά το 0-0 με την Athens Kallithea τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη, αλλά όταν βρήκαν σωστές τελικές ο αντίπαλος γκολκίπερ δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν.

Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στη Λεωφόρο στο 0-0 με την Athens Kallithea, με τον Ματίας Αλμέιδα να υπογραμμίζει ότι οι παίκτες του έκαναν τα πάντα, αλλά όταν έβρισκαν ακρίβεια στην εκτέλεση, ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε τις λύσεις. Ο «Πελάδο» παράλληλα τόνισε ότι ο Μουκουντί αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Athens Kallithea:

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ: «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να νικήσουμε. Ο αντίπαλος έχει δυσκολέψει τα πράγματα σε όλες τις ομάδες. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Όταν ήμασταν πιο ακριβείς υπήρξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στις υπόλοιπες ενέργειες έλειψε η ακρίβεια».

Για τον Μουκουντί που τραυματίστηκε και για τους άλλους τραυματίες: «Ο Μουκουντί αισθάνθηκε μια ενόχληση και ζήτησε αλλαγή. Ο Ρότα ήταν εκτός λόγω ίωσης. Και τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε φάση αποκατάστασης. Ήμασταν υποχρεωμένοι να βάλουμε τον Πινέδα δεξί μπακ. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προφανώς και θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος έκανε».

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Όταν μιλάμε για κάποιες φάσεις σε χιλιοστά δευτερολέπτου μιλάμε για την αυτοπεποίθηση του κάθε παίκτη. Άλλες φορές καταφέρνουν να βρουν στόχο, άλλες η μπάλα περνάει από κοντά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί δεδομένων και των απουσιών: «Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε παίκτες που επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους και να μπει στο γήπεδο η ομάδα που θα είναι η καλύτερη δυνατή».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα