ΠΑΟΚ: Πιθανή η προσθήκη τερματοφύλακα

ΠΑΟΚ: Πιθανή η προσθήκη τερματοφύλακα

Newsroom
DASDA

bet365

Ο ΠΑΟΚ «τσεκάρει» την αγορά των ελεύθερων που είναι ως τις 30 του μηνός και είναι πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση ενός πορτιέρε.

Μεταγραφή στο… παρά ένα ενδέχεται να κάνει ο ΠΑΟΚ, που «τσεκάρει» την αγορά των ελεύθερων και έχει θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός πορτιέρε.

Το σχετικό deadline είναι στις 30 του μηνός και ο Δικέφαλος οδηγήθηκε στις σχετικές σκέψεις λόγω του προβλήματος που έχει προκύψει με τον Τσιφτσή.

Ο 25χρονος πορτιέρε που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Aktor ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και ναι μεν η κατάστασή του έδειξε εσχάτως να βελτιώνεται μετά τη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε, όπως και σχετικό ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε, πλέον είναι ορατή η πιθανότητα να μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Αλλωστε στο πρόσφατο 4-1 επί του Βόλου στον πάγκο βρέθηκε ο νεαρός Μπαλωμένος και με γνώμονα πως απόντος του Τσιφτσή πίσω από τον Κοτάρσκι είναι εκείνος και ο επίσης πιτσιρικάς Μοναστηρλης, οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι πιθανό να πάρουν παίκτη στη θέση «1».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα