Wyscout: Ο Ουναΐ έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού

Wyscout: Ο Ουναΐ έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Αζεντίν Ουναϊ

bet365

O Aζεντίν Ουναΐ ήταν εξαιρετικός στο ενδεκαδάτο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει και από τους αριθμούς της ατομικής του απόδοσης.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Aζεντόν Ουναΐ και ο Μαροκινός μέσος έβαλε την... σφραγίδα του στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, προσφέροντας ποιοτικές μεταβιβάσεις, ντρίμπλες, επανακτήσεις της κατοχής, ταχύτητα σε σκέψη και πόδια, απειλώντας παράλληλα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο διεθνής άσος κόντρα στον Πανσερραϊκό έκανε τα πάντα στον άξονα των ''πρασίνων'', επιβεβαιώνοντας κάποιες από τις δεδομένες αρετές που έκαναν το Τριφύλλι να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από την Μαρσέιγ.

fff

Τα πατήματα του Μαροκινού στο χορτάρι κόντρα στον Πανσερραϊκό

Μία ματιά στους αριθμούς της ατομικής του απόδοσης που μας προσφέρει το Wyscout, επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω, τα όσα είδε το μάτι του παρατηρητή της αναμέτρησης.

Ο Ουναΐ παίζοντας ως δεξιός εσωτερικός μέσος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας:

  • 19/23(83%) πάσες που προώθησαν την μπάλα
  • 4 επιτυχημένες ντρίμπλες
  • 3 σουτ στον στόχο, με τελικές αξίας 0.31 xGoals
  • 0.14 xAssists
  • 6/9(67%) κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες
  • 10 επανακτήσεις, οι 4 από αυτές ψηλά στον αγωνιστικό χώρο

fff

Oι πάσες που προώθησαν το παιχνίδι της ομάδας του

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα