Άρης: Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έως και 4 Οκτωβρίου

Άρης: Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έως και 4 Οκτωβρίου

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την παράταση του διαστήματος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έως και τις 4 Οκτωβρίου και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Λαμία.

Συγκριτικά με την εικόνα του «Κλ. Βικελίδης» στα μεγάλα παιχνίδια των περασμένων χρόνων, είναι αλήθεια ότι στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (21/9) ήταν εμφανώς χαμηλότερη η προσέλευση των φιλάθλων. Υπήρξαν βέβαια και περιπτώσεις όπου λόγω της νέας εφαρμογής υπήρξε δυσκολία στην είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την παράταση του διαστήματος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Να επισημανθεί ότι δεν ισχύουν -πλέον- οι ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα