Λαμία, μεταγραφές: Έκλεισε τον Δημήτρη Σιόβα

Λαμία, μεταγραφές: Έκλεισε τον Δημήτρη Σιόβα

bet365

Στην Λαμία κατέληξε τελικά ο Δημήτρης Σιόβας, που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες κοντά στον Ηρακλή.

Ο επαναπατρισμός του Δημήτρη Σιόβα μετά από επτά ολόκληρα χρόνια είναι γεγονός, όμως τελικά ο 36χρονος Έλληνας κεντρικός δεν θα έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Ηρακλή, όπως διαφαινόταν αρχικά, αλλά για της Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε κι εκείνη «μπάσιμο» για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος απ' όταν έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούλιο από την Φορτούνα Σιτάρντ, με την φανέλα της οποίας αγωνιζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Έλληνας στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο με την Λαμία μέχρι το φινάλε της σεζόν κι ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί αυτή θα υπάρχει και περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Πάντως αυτή είναι πιθανό να μην είναι η τελευταία κίνηση της ομάδας της Φθιώτιδας, αφού βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη, που θα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη περίπτωση κι έτσι το ψάξιμο συνεχίζεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα