ΟΦΗ: Ασταμάτητος Σενγκέλια, σκοράρει ή μοιράζει ασίστ κάθε 67’! (vids)

ΟΦΗ: Ασταμάτητος Σενγκέλια, σκοράρει ή μοιράζει ασίστ κάθε 67’! (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
sengelia_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Λέβαν Σενγκέλια μπήκε με το «καλημέρα» στην αγωνιστική εξίσωση του ΟΦΗ, είναι ήδη «μέσα» στα μισά γκολ των Κρητικών στη σεζόν και διεκδικεί τον τίτλο της μέχρι στιγμής πιο ««πετυχημένης καλοκαιρινής προσθήκης» της Stoiximan Super League.

Ηταν 9 Αυγούστου όταν ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λέβαν Σενγκέλια και αυτή τη στιγμή ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός διεκδικεί στα «ίσα» τον τίτλο της επί του παρόντος πλέον «πετυχημένης προσθήκης» του καλοκαιριού στη Stoiximan Super League.

Με το «καλημέρα» ξεδίπλωσε το ταλέντο του και επειδή γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα αφού μέχρι πρότινος έπαιζε στον Παναιτωλικό, η εκμηδένιση του όποιου απαιτούμενου χρόνου προσαρμογής του αποδείχθηκε καταλυτική.

Η αξία του άλλωστε είναι… αδιαπραγμάτευτη αφού πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή που έφτασε στην Κρήτη λίγο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο EURO, όπου το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα συμμετείχε για πρώτη φορά.

Για να βρεθεί δε στα γήπεδα της Γερμανίας άφησε εκτός νυμφώνος τη «γαλανόλευκη», ενώ και στα δύο ματς των Play Off του Nations League είχε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ σε 3-5-2.

Βέβαια ο 29χρονος είναι επί της ουσίας εξτρέμ με «καλά» πόδια που αρέσκεται να συγκλίνει και να δημιουργεί, εκεί τον χρησιμοποιεί ο Τραϊανός Δέλλας και αμέσως αναγορεύτηκε σε κομβικό γρανάζι των πλάνων του «Κολοσσού».

Αλλωστε πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις του και το προσωπικό του κοντέρ ήδη «γράφει» ένα γκολ και τρεις ασίστ σε μόλις 268 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, που έχει αγωνιστεί!

Στο ντεμπούτο του διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ στο 3-1 που επικράτησε του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, μερικές ημέρες μετά «έφτιαξε» εκείνα που πέτυχαν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Εντι Σαλσέδο στο 3-2 με αντίπαλο τον Αρη, ενώ πρόσφατα δημιούργησε το 1-1 του Ελληνα στόπερ στη Λιβαδειά, όπου στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Ετσι τρόπο τινά «διεκδικεί» τους τέσσερις από τους οκτώ βαθμούς της ομάδας στη σεζόν αφού… αν αφαιρέσουμε τα γκολ και τις τελικές του πάσες θα είχε χάσει από Αρη, Λεβαδειακό αλλά με τις ενέργειές του στην «εξίσωση» κέρδισε τους «κίτρινους» και απέσπασε ισοπαλία από τους «πράσινους».

Παράλληλα είναι άμεσα μέσα στα μισά τέρματα του club (4/8).

Συνάμε δε προκύπτει ακόμη ένα άξιο αναφοράς εύρημα.

Με τη φανέλα του ΟΦΗ σημειώνει ή δημιουργεί κατά μέσο όρο κάποιο γκολ κάθε 67’ (268’/3+1) και επί της ουσίας με εκείνον στο γήπεδο είναι σα να ξεκινάμε τα παιχνίδια με σκορ… 1-0 υπέρ του του και...βλέπουμε.

Ο Λέβαν Σενγκέλια στη σεζόν

Αγώνες: 3
Λεπτά: 268’
Γκολ: 1
Ασίστ: 3
Γκολ+Ασίστ/Λεπτά: 1/67’

@Photo credits: eurokinissi, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα