Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (24/09) στο Gazzetta

Newsroom
δ

bet365

Ο Μάριος Ηλιόπουλος που ψάχνει να βρει τι φταίει για τους τραυματισμούς της ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός που εξετάζει μεταγραφικές περιπτώσεις στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Μάριος ο ανακριτής! Μπαράζ επαφών του Ηλιόπουλου με άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως με το επιστημονικό προσωπικό της ΑΕΚ προκειμένου να βρει τι φταίει.

Live Sport: «Χαίρομαι διπλά». Ο Μαροκινός άλλαξε τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. «Συνδύασα την εμφάνιση μου με τη νίκη της ομάδας και βοήθησα με την απόδοση μου». Βασικός και με την ΑΕΚ, τι θα αλλάξει ο Αλόνσο.

Φως των Σπορ: Μεταγραφή ενόψει! Προχωρημένες επαφές με Γιαζίτσι λένε στην Τουρκία. Οι Τούρκοι βάζουν δυνατά στο παιχνίδι και τον Ουνάς. Άνοιγμα σε Ολυμπιακό έκανε ο Γιόβετιτς.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Για Ουνάς μίλησε ο Θρύλος! Ο Αλγερινός μιλάει της μπάλας... Ενώ οι Τούρκοι επιμένουν και για το Γιαζίτσι, από τη Γαλλία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται πολύ τα τελευταία 24ωρα για τον υψηλής τεχνικής πρώην εξτρέμ της Νάπολι και της Λιλ τον οποίο έχει στο στόχαστρο και η Μπεσίκτας.

Ώρα των Σπορ: Το παίρνει επάνω του! Ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκίνησε κύκλο επαφών προκειμένου να βρεθεί η αιτία για τους πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς και να υπάρξει άμεση και δραστική λύση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα