Μόντσου: «Βγάλαμε την καλή εκδοχή του εαυτού μας»

Μόντσου: «Βγάλαμε την καλή εκδοχή του εαυτού μας»

Newsroom
Ο Μόντσου

bet365

Ο Ισπανός Μόντσου μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν στον Άρη.

Ο Μόντσου ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των «κίτρινων» στην πρόσφατη επικράτηση επί του Ολυμπιακού και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yellow Radio είπε αρχικά ότι… «ήταν πραγματικά μία μεγάλη νίκη. Η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και είδαμε μετά από καιρό αυτό που θέλαμε από αυτή. Δεν θα έλεγα ότι αλλάξαμε πολλά σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά είδαμε μία καλύτερη εκδοχή του ίδιου μας του εαυτού. Θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, γιατί έχουμε πολλές δυνατότητες. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Άκη Μάντζιου ο οποίος αναφέρθηκε στον αθλητικό εγωισμό των παικτών. «Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μεγάλους παίκτες. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα». Σχετικά με το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ σημείωσε ότι «ξέρουμε ότι θα είναι περίπλοκο παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε δείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι». και περιμένουμε αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία».

Ο Μόντσου ρωτήθηκε για τη δέσμευσή του με τον Άρη με πενταετές συμβόλαιο αλλά και τη συνέπειά του καθώς δεν έχει χάσει παιχνίδι εδώ κι έναν χρόνο. «Αυτό που με προσέλκυσε στην ομάδα ήταν το πρότζεκτ. Η ομάδα έχει πολύ καλή βάση και ποδοσφαιριστές και θέλω με τη δική μου συνεισφορά να οδηγήσω την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στην κατάκτηση τίτλων. Σε ότι αφορά το σερί, το μυστικό η πάρα πολύ δουλειά. Δουλεύω συνεχόμενα για να μην χάσω ούτε παιχνίδι».

Σχετικά με το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είπε ότι… «είναι υψηλό. Η προσαρμογή μου είναι πάρα πολύ ομαλή, χάρη κυρίως στους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους συντελεστές της ομάδας. Ο προπονητής έχει το δικό του στυλ και ύφος. Εγώ είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από το πως με δέχθηκε στην ομάδα και με βοηθάει πάρα πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα