Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι Τούρκοι επιμένουν για Γιαζίτσι

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι Τούρκοι επιμένουν για Γιαζίτσι

Newsroom
Γιαζίτσι

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Fanatik» ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή Τούρκο μεσοεπιθετικό Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τις δυο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός «παλεύει» για να κάνει δικό του τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό Αντάμ Ουνάς στην Τουρκία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για «φλερτ» με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος όντως απασχόλησε τους Πειραιώτες. Μάλιστα η «Fanatik» εμφανίζει την υπόθεση και αρκετά προχωρημένη.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό σημείο και σύντομα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα άλλα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 27χρονου επιτελικού μέσου υποστήριζαν πως ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια τους προτάσεις από την Άστον Βίλα και την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Γιαζίτσι έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ, ενώ με την εθνική Τουρκίας μετράει 45 εμφανίσεις και 3 γκολ. Η προθεσμία για προσθήκη ελεύθερων στις ομάδες της Stoiximan Superleague ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα (30/9).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα