ΑΕΚ: Την Τετάρτη θα έχει καλύτερη εικόνα για τους τραυματίες ενόψει ντέρμπι

ΑΕΚ: Την Τετάρτη θα έχει καλύτερη εικόνα για τους τραυματίες ενόψει ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
Ο Αλμέιδα μιλάει στους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Αρκετές απουσίες έχουν προκύψει τελευταία στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναμένεται να έχει καλύτερη εικόνα για τους τραυματίες από αύριο Τετάρτη, όταν και θα ξεκινήσει επί της ουσίας η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα τραυματισμών είχαν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ, η οποία πήγε με αρκετές απουσίες στο ματς με την Athens Kallithea και όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πόσοι και ποιοι από αυτούς που έλειψαν από το 0-0 της Λεωφόρου την Κυριακή θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στα Σπάτα την Τρίτη, με όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Athens Kallithea να πραγματοποιούν αποθεραπεία. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει καλύτερη εικόνα όσον αφορά τους τραυματίες από την αυριανή προπόνηση της Τετάρτης, όταν και θα ξεκινήσει επί της ουσίας η προετοιμασία για το ντέρμπι με τους «πράσινους» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο είχαν τεθεί νοκ-άουτ με μυϊκά προβλήματα. Ο Λαμέλα προφυλασσόταν στις προπονήσεις ολόκληρης της προηγούμενης εβδομάδας λόγω ενός χτυπήματος και μένει να φανεί αν θα επανέλθει και αν προλάβει να είναι διαθέσιμος, ενώ ο Ρότα είχε μείνει εκτός εξαιτίας ίωσης, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο Έλληνας διεθνής μπακ θα επιστρέψει.

Το ματς με την Athens Kallithea πρόσθεσε ακόμα ένα ζήτημα με τον Μουκουντί, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος από τον Κάλενς. Όπως ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλμέιδα, ο Καμερουνέζος στόπερ ζήτησε να αντικατασταθεί εξαιτίας μιας ενόχλησης που ένιωσε και από αύριο αναμένονται νεότερα για την κατάστασή του. Από το τελευταίο ματς θυμίζουμε ότι είχε απουσιάσει για λόγους διαχείρισης και ο Λιούμπισιτς, ο οποίος όμως λογικά θα επιστρέψει στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Επίσης μένει να φανεί και η πορεία του Μαρσιάλ, με τον Αλμέιδα να εκφράζει την πίστη του ότι αυτή την εβδομάδα ίσως μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και θα διαπιστωθεί αν καταφέρει να μπει και στην αποστολή για το ντέρμπι καθώς το Σάββατο ο 28χρονος Γάλλος επιθετικός είχε βγάλει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα