ΟΦΗ: Μέσα Σίλβα και Ναούμοφ για Παναιτωλικό

Βασίλης Μπαλατσός
Σίλβα

bet365

Ο Χορδάν Σίλβα μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο. Μέσα και ο Ναούμοφ.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της... εβδομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί θα φιλοξενήσουν δυο διαδοχικές φορές τους Αγρινιώτες στο «Γεντί Κουλέ», αρχικά για το Κύπελλο Ελλάδας (25/9, 19:00) και εν συνεχεία για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (29/9, 17:00).

Μετά την προπόνηση της Τρίτης (24/9) ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τα Καναρίνια στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Μεξικανός κεντρικός αμυντικός, Χορδάν Σίλβα, ενώ πρώτη φορά στην 20αδα θα βρεθεί ο Βούλγαρος τερματοφύλακας Ντάνιελ Ναούμοφ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο τραυματίας Χουάν Νέιρα.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Ναούμοφ, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκη, Σαλσέδο, Φούντα, Γιουνγκ.

@Photo credits: OFI Crete

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα