Eικονική πραγματικότητα...

Eικονική πραγματικότητα...

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Eικονική πραγματικότητα...

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τα όσα φοβερά και τρομερά... ανακάλυψε ο αρχιδιαιτητής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.

Τούτη εδώ η γωνιά, εδώ και αρκετά χρόνια, προσπαθεί να μην ασχολείται με τους διαιτητές, τις αποφάσεις τους, το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν το κάνουμε, συνήθως θα βρίσκεται στο τέλος των σημειωμάτων και όταν αφιερώνουμε ένα ολόκληρο σημείωμα, σημαίνει πως κάτι πολύ ''χοντρό'' έχει συμβεί.

Όπως η εικονική πραγματικότητα που δημιούργησε ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.

Εδώ να ανοίξουμε μια μικρή παρένθεση. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το Τριφύλλι έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, όπως είχε παραδεχθεί και ο Γάλλος ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ.

Τιμωρήθηκε κανείς; Ο Σιδηρόπουλος; Ο VAR; Κανείς. Συνέχισαν να σφυρίζουν σαν να μην έγινε τίποτα και ενώ επί της ουσίας είχε αλλοιωθεί ένα αποτέλεσμα.

Σε μία φάση που όλη η Ελλάδα είδε την γροθιά του τερματοφύλακα στο κεφάλι του Βαγιαννίδη, ο Λανουά είπε πως βρέθηκε το ένα και μοναδικό, το τρομερό ριπλέι που δείχνει ότι δεν υπάρχει παράβαση, γιατί ο κίπερ άγγιξε πρώτος την μπάλα.

Όσα ριπλέι, πάντως, και αν έχει δείξει η τηλεοπτική μετάδοση, όλα το ίδιο δείχνουν. Πέναλτι... μαρς. Πέναλτι που για να τα λέμε όλα κανείς δεν θα έπαιρνε πίσω αν έπαιζε ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός που μέχρι στιγμής σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό έχουν ιδανικές διαιτησίες. Ειδικά ο πρωταθλητής Ελλάδος...

Ο Λανουά, πάντως, δεν σταμάτησε εκεί. Το έκανε ακόμη χειρότερο με το πέναλτι που δεν δόθηκε-λέει- στον Πανσερραϊκό για χέρι του Αράο. Θα μπορούσε να είναι πέναλτι, ναι, μόνο που κανείς δεν είπε στον αρχιδιαιτητή πως αυτή η φάση, αυτό το κόρνερ των φιλοξενούμενων προήλθε από φάση που δεν θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ.

Ο Ντέλετιτς κλοτσάει τον Αράο στον αστράγαλο και ο Ευαγγέλου αντί να δώσει το πεντακάθαρο φάουλ έξω από την περιοχή του Τριφυλλιού, αφήνει την φάση και ο Ντραγκόφσκι διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σέρβου εξτρέμ.

fff

Από αυτό το κόρνερ ήρθε η φάση που ανέφερε και κάπου εδώ σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Πως γίνεται να αναφέρεται σε λάθος απόφαση, η οποία έχει ξεκινήσει από μία άλλη λάθος απόφαση;

Από εκεί που του χρωστούσαν του Παναθηναϊκού του πήραν και το βόδι και είμαστε ακόμη στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.