Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τον Ουνάς μέχρι το 2026 σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τον Ουνάς μέχρι το 2026 σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ουνάς

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Αντάμ Ουνάς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του Αντάμ Ουνάς βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Αλγερινό εξτρέμ και μέσα στις επόμενες ώρες η υπόθεση θα έχει happy end και ο 27χρονος θα φορέσει τη φανέλα των «Πειραιωτών».

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Ουνάς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και ο Αλγερινός ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο 27χρονος Αλγερινός, μετρά στην καριέρα του μέχρι στιγμής 215 επαγγελματικές συμμετοχές με 29 γκολ και 19 ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 26 αγώνες με τη Λιλ έχοντας 1 γκολ.

Εχει αγωνιστεί επίσης σε Νάπολι (62 ματς, 7 γκολ, 1 ασίστ), Μπορντό (60 ματς, 10 γκολ, 6 ασίστ), Κροτόνε (15 ματς, 4 γκολ, 4 ασίστ) και Κάλιαρι (10 ματς, 1 ασίστ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα