Αλλαγή ώρας σε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Ατρόμητος

παο-μπακασετας

bet365

Νέα ώρα σε δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο λόγος για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός εξαιτίας του Super Cup στο μπάσκετ.

Η Super League ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης στις 18.00 αντί στις 19.00, ενώ το αθηναϊκό ντέρμπι, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί μισή ώρα αργότερα απ' ότι είχε προγραμματιστεί, δηλαδή στις 21.30.

Ο λόγος της αλλαγής αυτής είναι ότι στις 20.30 της Κυριακής (29/9) αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup στο μπάσκετ στη Ρόδο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οπότε θα υπάρχει και τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο για να παρακολουθήσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ των δύο αιωνίων.

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι παρακάτω αγώνες αλλάζουν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.09.2024 στις 18:00 (αντί για 19:00).

• Ο αγώνας ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.09.2024 στις 21:30 (αντί για 21:00).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα