ΑΕΚ: Έτοιμοι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα για το ντέρμπι!

ΑΕΚ: Έτοιμοι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα για το ντέρμπι!

Δημήτρης Βέργος
Λαμέλα και Αμραμπατ

bet365

Επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη. Ο Μουκουντί αποτελεί το νέο πρόβλημα, εκτός παραμένουν Λιβάι, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο.

Το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και όπως αναμενόταν ο Ματίας Αλμέιδα είχε μια πιο καθαρή εικόνα αναφορικά με τους τραυματίες.

Ο «Πελάδο» είχε καλά νέα για τρεις καθώς ο Λαμέλα που προφυλασσόταν για το χτύπημα που είχε δεχθεί, ο Άμραμπατ που είχε ένα μυϊκό πρόβλημα και ο Ρότα που είχε τεθεί εκτός με ίωση, όλοι τους προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι.

Το νέο πρόβλημα αφορά τον Μουκουντί, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Athens Kallithea και μπήκε στη λίστα των απόντων, μαζί με τους Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο, οι οποίοι παραμένουν εκτός με θλάσεις.

Σε σχέση με το παιχνίδι με την Athens Kallithea, ο Αλμέιδα φυσικά μπορεί να υπολογίζει κανονικά και τον Λιούμπισιτς, ο οποίος είχε χάσει την αναμέτρηση της Λεωφόρου για λόγους διαχείρισης και εννοείται ότι συνεχίζει να προπονείται κανονικά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα