Λαμία: Επίσημος ο επαναπατρισμός του Σιόβα

Newsroom
siovas.jpg

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από μία επταετία στο εξωτερικό.

Επίσημη είναι πλέον η επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή αμυντικού.

Ο οποίος έπαιζε από το 2017 στο εξωτερικό, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και κατά σειρά φόρεσε τη φανέλα των Λεγκανές, Ουέσκα και Φορτούνα Σιτάρντ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο (16/09/1988) Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο έμπειρος στόπερ που έχει υπάρξει και 20 φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Πανιώνιο και Ιωνικό, ενώ, είχε παίξει και στην Ισπανία με τις φανέλες των Λεγανές και Ουέσκα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

FA


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα