Αστέρας Τρίπολης: Δεν προχωράει του Νιέζγκοντα

Αστέρας Τρίπολης: Δεν προχωράει του Νιέζγκοντα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Νιέζγκοντα

bet365

Ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα δεν αποδέχτηκε του όρους που έθεσε ο Αστέρας Τρίπολης και εν τέλει η μεταγραφή του Πολωνού σέντερ φορ στους Αρκάδες δεν θα προχωρήσει.

Ο Γιάροσλαβ Νιέζγκοντα πήγε στην Τρίπολη πριν μια εβδομάδα για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Κλοντ Μακελελέ και παρόλο που ο προπονητής του Αστέρα AKTOR άναψε το «πράσινο φως», καθώς ο Πολωνός πήγαινε καλά στις προπονήσεις, εν τέλει η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.

Παρόλο που οι δυο πλευρές αρχικά είχαν συμφωνήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή άλλαξε τη στάση της και χάλασε το «deal». Ο 29χρονος αρνήθηκε τους όρους που του πρότειναν οι Κιτρινομπλέ με τους Αρκάδες να αποφασίζουν να μην πάρουν το δεδομένο που ρίσκο που υπήρχε στην περίπτωση του.

Θυμίζουμε πως ο Νιέζγκοντα έχει υποστεί δύο ρήξεις χιαστού, ενώ είναι σε αγωνιστική απραξία από τον Αύγουστο του 2023. Θυμίζουμε πως η μεταγραφική αγορά των ελεύθερων ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα (30/9).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα