ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ έστησαν ενέδρα στα πούλμαν των οπαδών του «δικεφάλου του βορρά»

Newsroom
Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ έστησαν ενέδρα στα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ

bet365

Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ είχαν στήσει ενέδρα στα πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, όμως τελικά δεν πέτυχαν τον σκοπό τους.

Η γνωστή σελίδα «hooligans.cz» που ασχολείται με θέματα που αφορούν την άσχημη πλευρά του οπαδικού κινήματος αποκάλυψε πως οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ την είχαν... στημένη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χωρίς ευτυχώς να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας είχαν στήσει ενέδρα για τα πούλμαν των φίλων του ΠΑΟΚ περιμένοντάς τους σ' ένα σημείο της διαδρομής απ' όπου υποτίθεται θα περνούσαν, έχοντας εξοπλιστεί με τεράστιες πέτρες για να τις πετάξουν προς τα εκείνα.

Τελικά ευτυχώς αυτό δεν συνέβη, αφού οι φίλαθλοι του «δικεφάλου του βορρά» έφυγαν πολύ αργά από το γήπεδο της Γαλατάσαραϊ, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα τους με 3-1 κι έτσι η «συνάντηση» αποφεύχθηκε.

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία από το σημείο της ενέδρας:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα