Τόσιτς: «Ήλπιζα πως αυτή η στιγμή δεν θα έρθει ποτέ»

Newsroom
Τόσιτς: «Ήλπιζα πως αυτή η στιγμή δεν θα έρθει ποτέ»

bet365

Ο Ζόραν Τόσιτς αποφάσισε να δώσει οριστικός τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω instagram.

Μετά το πέρασμά του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την Λαμία, η συνεργασία με την οποία ολοκλήρωθηκε το φετινό καλοκαίρι, ο Ζόραν Τόσιτς αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο 37χρονος Σέρβος εξτρέμ, που έκανε μία λαμπρή καριέρα, φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρτιζάν, Κολωνίας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται πλέον.

Τόνισε πως πίστευε πως αυτή η μέρα δεν θα ερχόταν, ότι μπόρεσε να εκπληρώσει πολλά όνειρά του ενώ ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στην διαδρομή του αυτή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δυστυχώς όλα τα καλά τελειώνουν. Ήλπιζα ότι αυτή η στιγμή δεν θα έρθει ποτέ, αλλά τώρα είμαι σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να τελειώσω την καριέρα μου παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ως παιδί ονειρευόμουν να παίξω για την Παρτιζάν, τη Σερβία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχα την τύχη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου στα 21 μου. Θεέ μου. Από το Μπανάτ και την Παρτιζάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κολωνία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επιστροφή στην Παρτιζάν, μετά Taizhou Yuanda, Tobol και τέλος ΠΑΣ Λαμία.

Πολλά τρόπαια, νίκες, σκαμπανεβάσματα αλλά η αγάπη ήταν πάντα εκεί. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που έκανε αυτό το ταξίδι δυνατό. Ευχαριστώ τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, και όλους όσους ήταν μαζί μου όλα τα 20 χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα 10 χρόνια που παίζω για τη χώρα μου τη Σερβία. Πάντα έδινα παράσταση για την εθνική ομάδα με ιδιαίτερη επιθυμία. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς των συλλόγων όπου έπαιξα, πάντα ένιωθα πραγματική στήριξη.

Φεύγω από το Κοπάκι, αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ακόμα η μεγαλύτερη αγάπη και πάθος μου. Τα λέμε σε κάποιον άλλο ρόλο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα