Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ στην Τούμπα

Newsroom
Με Σουλεϊμάνοφ στην Τούμπα ο Άρης

bet365

Στην διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ένα ακόμη «όπλο» προστέθηκε στο «οπλοστάσιο» του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (29/09-20:30). Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ έβγαλε όλο το πρόγαμμα της σημερινής προπόνησης στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και πλέον είναι διαθέσιμος για πρώτη την φετινή σεζόν.

Ο Ρώσος εξτρέμ δεν μπορούσε να αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν εξαιτίας τιμωρίας πέντε αγωνιστικών που κουβαλούσε από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ στάθηκε άτυχος και δεν έπαιξε ούτε στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος των «κιτρίνων» με τον Εθνικό Πειραιώς λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Πλέον όμως είναι πανέτοιμος και εκτός απροόπτου θα δώσει το «παρών» στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Από κει και πέρα οι παίκτες του Άρεως χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο, στο οποίο ήταν οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες βασικοί, να κάνει αποθεραπεία και το δεύτερο ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Ατομικό έκανε και πάλι ο Φαμπιάνο.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο «Κλ.Βικελίδης».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα