Παναθηναϊκός: Ο Μπάλντοκ στα πρόθυρα της ενδεκάδας, θέλει χρόνο προσαρμογής ο Μαξ

Παναθηναϊκός: Ο Μπάλντοκ στα πρόθυρα της ενδεκάδας, θέλει χρόνο προσαρμογής ο Μαξ

Νίκος Αθανασίου
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

bet365

Τα δεδομένα για τους δύο ακραίους μπακ που απέκτησε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός για να αναβαθμίσει τις θέσεις στις πτέρυγες της άμυνας και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε ως έναν από τους στόχους του μεταγραφικού σχεδιασμού να αναβαθμίσει τα άκρα της άμυνάς του. Στα αριστερά, το «τριφύλλι» προτίμησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Χουάνκαρ και να αγοράσει τον Φίλιπ Μαξ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντί 1.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στα δεξιά, ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γιάννη Κώτσιρα που η πρόβλεψη τον ήθελε να έχει ρόλο πασπαρτού, υπήρχε το πρότζεκτ του Γιώργου Βαγιαννίδη και αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο βασικός δεξιός μπακ της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μέχρι στιγμής και ξεκαθαρίζοντας πως κάθε μεταγραφή και τα όσα προσέφερε αυτή στην ομάδα θα πρέπει να κρίνεται στο τέλος της σεζόν, τόσο ο Μαξ όσο και ο Μπάλντοκ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν φανέλα βασικού από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Γιατί έχει συμβεί αυτό και ποιά είναι τα δεδομέα στο σήμερα;

Ο Μπάλντοκ μετά τον τραυματισμό του στο Γεωργία-Ελλάδα, έχασε όλη την σεζόν και όταν ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού την 1η του Ιούλη ήταν αρκετά πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Παράλληλα αντιμετώπισε μυικές ενοχλήσεις στα μέσα Αυγούστου και μέχρι το βράδυ της Κυριακής όπου πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Πανσερραϊκό, είχε αγωνιστεί μόλις 27 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ στις 8 Αυγούστου.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος, εξάλλου για αυτό ο προπονητής τον έριξε στο παιχνίδι της Κυριακής σε ένα σημείο όπου η ομάδα... καιγόταν για το αποτέλεσμα και το γκολ της νίκης.

Ο Μπάλντοκ βρίσκεται, πλέον, στα πρόθυρα της ενδεκάδας και «χτυπά» την πόρτα του αρχικού σχήματος.

Ο Μαξ, τώρα, δεν είχε ακολουθήσει την προετοιμασία της Άιντραχτ, δεν είχε ρυθμό και μέσα από τα παιχνίδια ο Αλόνσο προσπάθησε να τον φέρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε καλή κατάσταση. Για αυτό τον ξεκίνησε βασικό με Αστέρα Τρίπολης(80') και Λεβαδειακό(71'), όπου δεν είχε καλή εικόνα ενώ έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με την Καλλιθέα, όπου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 58'.

Ο Γερμανός άσος έμεινε εκτός αποστολής στο πρόσφατο παιχνίδι με τα «λιοντάρια», καθώς όσοι τον βλέπουν στο Κορωπί θεωρούν πως δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Πράγμα που μπορεί να συμβεί, εξάλλου μιλάμε για ανθρώπους και όχι για ρομπότ.

Το διάστρεμμα που υπέστη στη προπόνηση της Τετάρτης τον φέρνει ακόμη πιο πίσω και όπως δείχνουν τα πράγματα, η απαίτηση να δείξει τον καλό του εαυτό θα προκύψει με ρεαλιστικές πιθανότητες μετά την δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος.


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα