ΠΑΟΚ: Οι Μουργκ και Τόμας έκαναν επίθεση... αγάπης με αυγό και αλεύρι στον Σβαμπ για τα γενέθλιά του (vid)

ΠΑΟΚ: Οι Μουργκ και Τόμας έκαναν επίθεση... αγάπης με αυγό και αλεύρι στον Σβαμπ για τα γενέθλιά του (vid)

Newsroom
schwab

bet365

Μία απρόσμενη έκπληκη περίμενε τον Στέφαν Σβαμπ στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εξαιτίας των γενεθλίων του, αφού οι Μουργκ και Τόμας αποφάσισαν να φτιάξουν τούρτα στο κεφάλι του.

Η ήττα από την Γαλατάσαραϊ δεν επηρέασε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα την Κυριακή (20:30-29/09) με πρωινή προπόνηση, η οποία όμως είχε ένα ευχάριστο ευτράπελο.

Βλέπετε ο Στέφαν Σβαμπ έχει σήμερα τα γενέθλιά του κι έγινε 34 ετών, με τους συμπαίκτες του να μην ξεχνούν την ημερομηνία και δύο εξ' αυτών να του ετοιμάζουν μία ιδιαίτερη έκπληξη. Αντί να του πάρουν μία τούρτα με κεράκια όπως συνηθίζεται στις καταστάσεις αυτές, οι Τόμας και Μουργκ αποφάσισαν να φτιάξουν μία τούρτα πάνω στο κεφάλι του Αυστριακού μέσου.

Κάποια στιγμή που εκείνος δεν κοιτούσε, ο Μουργκ πήγε και έσπασε πάνω στο κεφάλι του ένα αυγό, με τον Τόμας να ακολουθεί μ' ένα σακούλι αλεύρι, το οποίο του άδειασε στο κεφάλι. Όλοι ξέσπασαν σε γέλια, με τον ίδιο τον 34χρονο μέσο να το διασκεδάζει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα