Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Η Αλ Σαντ πάει να "κλέψει" τον Ουνάς, θέλει Κατάρ ο παίκτης», σύμφωνα με τους Γάλλους

Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Η Αλ Σαντ πάει να "κλέψει" τον Ουνάς, θέλει Κατάρ ο παίκτης», σύμφωνα με τους Γάλλους

Ουνάς

bet365

Σύμφωνα με το γαλλικό «footmercato», η Αλ Σαντ προσπαθεί να «κλέψει» τον Αντάμ Ουνάς από τα χέρια του Ολυμπιακού και μάλιστα η ομάδα του Κατάρ φέρεται να έχει στο πλευρό της τον Αλγερνινό εξτρέμ!

Νέα δεδομένα φέρνουν οι Γάλλοι στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον Αντάμ Ουνάς ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το γαλλικό «footmercato», η Αλ Σαντ έχει μπει στο κόλπο δυναμικά τις τελευταίες ώρες και προσπαθεί να «κλέψει» τον Αλγερινό εξτρέμ μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, θέλοντας να χαλάσει το deal ανάμεσα στον 27χρονο και τους Πειραιώτες.

Όπως αποκαλύπτει ο Σάντι Αουνά, η ομάδα από το Κατάρ έχει στο πλευρό της τον ίδιο τον Ουνάς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «footmercato», παρότι ο Ουνάς έχει ήδη περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε από τον Ολυμπιακό, έχει αλλάξει γνώμη τις τελευταίες ώρες και θέλει να μετακομίσει στο Κατάρ για χάρη της Αλ Σαντ. Οι Γάλλοι μάλιστα υποστηρίζουν πως η Αλ Σαντ αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι και είναι το απόλυτο φαβορί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα