«Επαφές για συμβόλαιο 1+1 σεζόν μεταξύ ΠΑΟΚ και Παβλένκα, το Σαββατοκύριακο περνά από εξετάσεις»

«Επαφές για συμβόλαιο 1+1 σεζόν μεταξύ ΠΑΟΚ και Παβλένκα, το Σαββατοκύριακο περνά από εξετάσεις»

Newsroom
Ο Γίρι Παβλένκα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

bet365

Στην πατρίδα του Γίρι Παβλένκα μεταδίδουν πως η μετακίνηση του συμπατριώτη τους πορτιέρε στον ΠΑΟΚ βρίσκεται πια στην τελική της ευθεία.

Στην τελική της ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Γίρι Παβλένκα και ο Τσέχος πορτιέρε προβάρει, σύμφωνα και με τους συμπατριώτες του, τη φανέλα του Δικεφάλου.

Οπως σας μεταφέραμε σχετικά 32χρονος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ομάδας ώστε να πλαισιώσει τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Τσιφτσής και η ιστοσελίδα « inFotbal.cz» υποστήριξε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο το ζήτημα αναμένεται να έχει «τελειώσει».

Μάλιστα ανέφερε πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών «τρέχουν» με γνώμονα πως θα πέσουν οι υπογραφές για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1+1 σεζόν και ότι αύριο ή μεθαύριο ο πρώην γκολκίπερ της Βέρντερ Βρέμης θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Παράλληλα υπογραμμίζουν πως ο Παβλένκα θα είναι «δεύτερος» πίσω από τον Κροάτη, στην «ιεραρχία» των πρωταθλητών Ελλάδος.

Αλλωστε τη Δευτέρα (30/9) εκπνέει στη χώρα μας και η έξτρα μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα