Παβλένκα, ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Παβλένκα, έρχεται ΣΚ για να υπογράψει

Παβλένκα, ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Παβλένκα, έρχεται ΣΚ για να υπογράψει

Pavlenka

bet365

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τον Γίρι Παβλένκα για συμβόλαιο 1+1 χρόνια κι εκείνος αναμένεται να έρθει το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του Γίρι Παβλένκα που ήθελαν τον Τσέχο κίπερ να πλησιάζει σε deal με τον ΠΑΟΚ, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα κι έτσι εκείνος αναμένεται να ντυθεί σύντομα στα ασπρόμαυρα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» συμφώνησε με τον 32χρονο τερματοφύλακα για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με τον Τσέχο πορτιέρε να αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του, περνώντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς θα καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε πίσω από τον Κοτάρσκι, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τσιφτσή και τον σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα