Ολυμπιακός: Κίνδυνος να χάσει τα τρία επόμενα ματς ο Πιρόλα

Ολυμπιακός: Κίνδυνος να χάσει τα τρία επόμενα ματς ο Πιρόλα

Newsroom
πιρολα γκαζετ

bet365

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Λορέντζο Πιρόλα από το παιχνίδι με την Λυών είναι πιθανό να του στερήσει την συμμετοχή του στα τρία επόμενα ματς του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Λυών με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική του League Stage του Europa League, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που αποκόμισε από το χθεσινό παιχνίδι.

Υπέστη και μία σημαντική απώλεια, αφού ο Λορέντζο Πιρόλα αποχώρησε τραυματίας αντιμετωπίζοντας μυϊκό πρόβλημα και παραχωρώντας την θέση του στον Μάρκο Στάμενιτς. Ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός είναι πιθανό να έχει υποστεί θλάση κάτι που δεν θα του επιτρέψει να βρίσκεται στην διάθεση του Μεντιλίμπαρ για τα επόμενα παιχνίδια.

Αν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού βγουν αληθινές, τότε εκείνος θα μείνει εκτός μέχρι την διακοπή των εθνικών ομάδων και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» με τους Ατρόμητο, Μπράγκα και Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα