ΠΑΟΚ: Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Παβλένκα

ΠΑΟΚ: Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Παβλένκα

Newsroom
Pavlenka

bet365

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Γίρι Παβλένκα, ο ΠΑΟΚ διευθέτησε και τις λεπτομέρειες της άφιξής του στην Ελλάδα για λογαριασμό του.

Παίκτης του ΠΑΟΚ λογίζεται επί της ουσίας ο Γίρι Παβλένκα, καθώς υπάρχει συμφωνία για την απόκτησή του και μάλιστα o σχετικός χρονικός ορίζοντας θα έχει διάρκεια για 1+1 σεζόν.

Αυτό που απέμενε ήταν να φιξαριστούν οι λεπτομέρειες της άφιξής του στην Ελλάδα για λογαριασμό του club, που διευθετήθηκαν και αυτές.

Ετσι ο 32χρονος Τσέχος πορτιέρε προγραμματίστηκε να αφιχθεί αύριο (28/9) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, οπότε και θα «τρέξουν» οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την ανακοίνωσή του από τον Δικέφαλο (σ.σ. εξετάσεις κτλ).

O ύψους 1.96 τερματοφύλακας έπαιζε τα τελευταία έτη στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ στο παρελθόν υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων την εστία των Σλάβια Πράγας και Μπάνικ Οστράβα.

Αλλωστε μέχρι τη Δευτέρα (30/9) θα πρέπει το ζήτημά του να έχει «τελειώσει», αφού εκπνέει τότε στη χώρα μας και η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα