Άρης: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για τη συμμετοχή του Ούγκο Μάγιο

Άρης: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για τη συμμετοχή του Ούγκο Μάγιο

Newsroom
Ο Μάγιο

bet365

Ο Ούγκο Μάγιο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και η συμμετοχή του στο ντέρμπι (29/9, 20:30) με τον ΠΑΟΚ θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση του Άρη.

Ο Ισπανός δεξιός full back αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», γι’ αυτό ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό και σήμερα (27/9) συμμετείχε σε μέρος του ομαδικού προγράμματος προπόνησης του Άρη. Για την ακρίβεια, ο Ούγκο Μάγιο έχει πρόβλημα στο γόνατο, αυτό τον ενόχλησε στην προσπάθειά ολοκλήρωσης της ομαδικής προπόνησης κι έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ουσιαστικά θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα στην αυριανή (28/9) τελευταία προπόνηση κι αν δεν την ολοκληρώσει, προφανώς θα μείνει εκτός αποστολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα