Το World Soccer για την Athens Kallithea: «Μια ποδοσφαιρική ιστορία αγάπης»

Το World Soccer για την Athens Kallithea: «Μια ποδοσφαιρική ιστορία αγάπης»

Athens Kallithea

bet365

Το περιοδικό World Soccer είχε ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα στο νέο τεύχος του στην Athens Kallithea όπου είχε ως ένα κεντρικό πρόσωπο του story τον Τεντ Φιλιππάκο.

Στο άρθρο του World Soccer γίνεται μνεία στη φιλοσοφία της Athens Kallithea και στο πώς προσεγγίζει το ποδόσφαιρο. Όπως επίσης και στην απόφαση του Τεντ Φιλιππάκου να αφήσει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για να αναλάβει αρχικά το πρότζεκτ της Βενέτσια και στη συνέχεια, από κοινού με τον αδελφό του Πέτρο, την Athens Kallithea.

«Κανείς στη θέση μου δεν θα είχε δεχθεί τη θέση του CEO στη Βενέτσια. Η ζωή μου στη Νέα Υόρκη ήταν εξαιρετικά καλή. Δεν είχα κανένα λόγο να φύγω, ειδικά για μια ομάδα που είχε οδηγηθεί τρεις φορές σε χρεωκοπία μέσα σε μια δεκαετία», είπε χαρακτηριστικά ο Τεντ Φιλιππάκος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Athens Kallithea τόνισε πώς «ο ελιτισμός που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μονότονος, βαρετός και εξαντλητικός. Υπάρχει μια αυξανόμενη επιθυμία για κάτι καινούριο, όσο ταπεινό και αν είναι αυτό».

Για την Athens Kallithea έκανε λόγο για μία ιστορία αγάπης: «Εάν ανατρέξεις στο παρελθόν όπου δύο παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το τι κάνουν τώρα είναι ίσως το πιο τρελό όνειρο που μπορείς να έχεις. Η Athens Kallithea είναι μια ιστορία αγάπης. Είναι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, η αγάπη μου για την πόλη, αλλά πρώτο και κυριότερο, η αγάπη για τον αδελφό μου».

@Photo credits: Athens Kallithea FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα