Μάντζιος: «Τα ντέρμπι είναι ζήτημα διάθεσης και θέλησης για τη νίκη»

Μάντζιος: «Τα ντέρμπι είναι ζήτημα διάθεσης και θέλησης για τη νίκη»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος εξήγησε τα δεδομένα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στην καλύτερη ψυχολογία του Άρη έπειτα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έδωσαν στον Άρη την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν και προς αυτήν την κατεύθυνση το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θεωρείται ματς-κλειδί για τη μετέπειτα πορεία των «κίτρινων». «Πράγματι ταν πολύ σημαντικές νίκες και οι δύο. Αντιδράσαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σε παιχνίδια σαν αυτό με τον Εθνικό το πρώτο που κοιτάζεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι να γίνει η δουλειά…Τα αφήσαμε πίσω αυτά τα δύο αποτελέσματα και ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», είπε ο Άκης Μάντζιος στα κανάλια Novasports και συμπλήρωσε σχετικά με το ντέρμπι.

«Είναι ένα παιχνίδι, που είναι καθαρά θέμα ημέρας για κάθε ομάδα, διάθεσης και θέλησης για τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Κάθε ομάδα θα βάλει τα στοιχεία που έχει για να μπορέσει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα όσον αφορά το μυαλό και τη νοοτροπία μας. Στόχος μας είναι η νίκη κι αυτή πάμε να διεκδικήσουμε».

Ρωτήθηκε αν η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό είναι οδηγός για τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας. «Ναι, είναι οδηγός αυτό το ματς για εμάς. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, με διάρκεια στην καλή μας απόδοση σε εκείνη την αναμέτρηση, οπότε δεν μπορεί να μην είναι οδηγός μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια εικόνα που θέλουμε να διατηρήσουμε και να την εξελίξουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Σε ερώτηση για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα αλλά και την κατάσταση του Ρόμπιν Κουάισον, απάντησε: «Έχουμε και καινούργια παιδιά σε ό,τι αφορά στο επιθετικό μας κομμάτι, που μας προσδίδουν βοήθειες. Χρειαζόμαστε κι άλλα πράγματα, γιατί έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, είναι η αλήθεια. Ο Κουάσον είναι πολύ καλός παίκτης. Θέλει το χρόνο του, αλλά πάντα ένας καλός ποδοσφαιριστής φέρνει ανταγωνισμό στην ομάδα. Οπότε, αυτό θα είναι προς όφελός μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα