Ατρόμητος: Με τον κόσμο του στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ουάρντα

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε επισήμως πώς έχει εξασφαλιστεί Θύρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»  για τους φιλάθλους της ομάδας εν όψει της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 1 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στη σχετική ανακοίνωσή της σχετικά με την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό αναφέρει τα εξής:

Ενημέρωση για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/9, 18:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στο Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει πως έχει εξασφαλιστεί θύρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους φιλάθλους της ομάδας εν όψει της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ώστε ο 12ος παίκτης της ομάδας να μην λείπει ούτε από αυτή την αναμέτρηση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής σύσκεψης αποφασίστηκε πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και συγκεκριμένα στη Θύρα 27, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (29/9, 18:00).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά σύμφωνα με τους νέους νόμους και όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις για τη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 20€.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τούς φίλους και τις φίλες της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Για την πόλη και τη φανέλα!

Atromitosfc.gr

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα