Βόλος - Athens Kallithea: Άνοιξε το σκορ με εξαιρετική ενέργεια ο Τζιάνι, ισοφάρισε με «κεραυνό» ο Μεντιέτα (vids)

Newsroom
βολος

bet365

Η Athens Kallithea άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, με σκόρερ τον Τζιάνι, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ύστερα από 14 λεπτά με δυνατό σουτ του Μεντιέτα.

Η Athens Kallithea προηγήθηκε στο σκορ στον αγώνα με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Στο 23ο λεπτό ο Μανθάτης έκοψε τον Κόσζτα με δυναμικό τάκλιν, η μπάλα έφτασε στην περιοχή στον Τζιάνι, ο οποίος απέφυγε τον Μίλετιτς με εξαιρετική ντρίμπλα και με πλασέ εκτέλεσε τον Κόβατς για το 0-1.

Αυτό είναι και το πρώτο γκολ του 23χρονου Ιταλού επιθετικού με τη φανέλα της ομάδας της Αττικής, στην πέμπτη του εμφάνιση υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Ντονάτι.

Οι Θεσσαλοί «απάντησαν» έπειτα από 14 λεπτά. Ο Μεντιέτα πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, βρήκε «κενό» στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπερναμπέ για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο 31χρονος Αργετινός μεσοεπιθετικός έφτασε τα τρία γκολ σε έξι συμμετοχές με τη φανέλα του Βόλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα