Βόλος - Athens Kallithea 1-1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό (vids)

bet365

Ο Βόλος έψαχνε την πρώτη νίκη στο Πανθεσσαλικό. Η Καλλιθέα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αμφότεροι πέτυχαν γκολ όμως το 1-1 που διαμόρφωσαν οι Τζιάνι και Μεντιέτα στο πρώτο ημίχρονο, δεν αφήνει καμία ομάδα απόλυτα ικανοποιημένη.

«Χ»αμένοι και οι δύο στο «Πανθεσσαλικό». Βόλος και Athens Kallithea έμειναν στο 1-1, πήραν από ένα βαθμό, αλλά από την μία οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πάρου8ν το δεύτερό τους τρίποντο και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Οι νεοφώτιστοι βέβαια μπορεί να μην κερδίζουν, αλλά αρνούνται να χάσουν, καθώς σε 6 παιχνίδια έχουν 5 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Πως κατέβηκαν οι δύο ομάδες

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης παρέταξε τον γηπεδούχο Βόλο σε σχηματισμό 4-4-1-1. O Κόβατς ήταν στην εστία, με τους Μύγα, Μίλετιτς, Καλογερόπουλο και Φεράρι μπροστά του. Μπερναντού - Γκλάβτσιτς στα χαφ, Μεντιέτα - Ασεχνούν στα άκρα και ο Άλτμαν πίσω από τον Κόσζτα.

Aπό την πλευρά του ο Μάσιμο Ντονάτι κατέβασε τη φιλοξενούμενη Athens Kallithea σε διάταξη 3-4-2-1. Ο Μπερναμπέ ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Ισιμάν Μιρέν, Μότοκ και Τσιβελεκίδη στα στόπερ. Δεξιά ο Μανθάτης, αριστερά ο Χάνουσεκ, Ντιμπά - Μερκάτι στα χαφ και οι Τζιάνι - Ντεμέτριους περιφερειακά του Ουλντρίκις.

Γρήγορος ρυθμός αλλά λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που η αλήθεια είναι πως είχε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν, αλλά του έλειπαν οι πολλές φάσεις. Ουσιαστικά εκτός των δύο τερμάτων δεν είδαμε κάτι φοβερό, καθώς και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έφταναν ωραία στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά μετά δεν μπορούσαν να κάνουν την τελική πάσα, για να γίνει και η τελική ενέργεια.

Προβάδισμα με πανέμορφο πλασέ για την Athens Kallithea

Μπορεί όπως αναφέραμε οι μεγάλες φάσεις να έλειπαν, αλλά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν. Σε μια από τις προσπάθειες αυτές έγινε και το 0-1. Συγκεκριμένα στο 22' ο Μαθάτης με ωραία προβολή έκοψε προσπάθεια του Βόλου για κόντρα και έκανε και ασίστ, καθώς η μπάλα πήγε στον Τζιάνι που έκανε ωραία ντρίπλα και ακόμα πιο όμορφο πλασέ για να γίνει το 0-1.

Με γκολάρα και το 1-1

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχθηκαν έδειξαν επηρεασμένοι και δεν μπορούσαν να βγουν με αξιώσεις μπροστά. Σιγά-σιγά αυτό το ξεπέρασαν και στο 37' κατάφεραν να κάνουν το 1-1. Ο Κόστσα έκανε την πάσα στον Μεντιέτα, αυτός πολλά μέτρα έξω από την περιοχή κινήθηκε προς αυτή και με ένα πανέμορφο σουτ κατάφερε να κάνει το 1-1, ένα σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπερναμπέ κράτησε την ισοπαλία

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Πίεσαν ψηλά και έφτασαν κοντά στο 2-1 χωρίς όμως να το πετύχουν. Ο λόγος που δεν το πέτυχαν ήταν ο Μπερναμπέ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να κάνει την μία μεγάλη επέμβαση μετά την άλλη, κρατώντας έτσι την πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα του. Ειδικά η επέμβαση στην κεφαλιά του Κόντε την στιγμή που η μπάλα είχε βρει και στο χορτάρι ήταν εντυπωσιακή.

Ο Μουτίνιο θα μπορούσε να «κλέψει» το ματς

Με τον βόλο να πιέζει συνεχώς, η Athens Kallithea έφυγε πολύ ωραία στην κόντρα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μουτίνιο να βγαίνει απέναντι από τον Κόβακς αλλά αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Βαλμπουενά, έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

MAN OF THE MATCH: Δεν γίνεται να μπει κάποιος άλλος από τον Μπερναμπέ πολυτιμότερος παίκτης στο ματς αυτό. Ο Ισπανός τερματοφύλακας και σήμερα ήταν εξαιρετικός και ουσιαστικά ο βασικός λόγος που ο Βόλος δεν κατάφερε να νικήσει το ματς αυτό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Θα βάλουμε τους δύο σκόρερ. Τον Τζιάνι και τον Μεντιέτα οι οποίοι πέτυχαν δύο εξαιρετικά γκολ στο 1-1 του Βόλου με την Athens Kallithea

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Δεν υπήρξε κάποιος παίκτης που να πούμε πως ήταν τόσο κακός σε σημείο να λέμε πως ήταν και ο αδύναμος κρίκος.

Η ΓΚΑΦΑ: Χωρίς αμφιβολία την έκανε ο Μουτίνιο ο οποίος στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Βαλμπουενά έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Εύκολο παιχνίδι για τον Κατοίκο καθώς δεν υπήρξε κάποια φάση που να σήκωσε διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Το θέμα και με το ματς αυτό είναι πως βλέπει κάποιος το ποτήρι. Αν το βλέπεις μισοάδειο, τότε Βόλος και Athens Kallithea έχασαν δύο βαθμούς, αν το βλέπεις μισογεμάτο, κέρδισαν ένα και γλίτωσαν την ήττα. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, είχαν τον έλεγχο αλλά ο Μπερναμπέ είχε αντίθετη άποψη με το 1-1 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση και για τους δύο.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Ασεχνούν (89΄Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60΄Κόμπα), Κόσζτα (72΄Κόντε).

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μότοτς, Ισμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μανθάτης (60΄Σοίρι), Μερκάτι (60΄Μουτίνιο), Ντιμπά, Ντεμέτριους (77΄Βαλμπουενά), Τζιάνι (60΄Ματίγια), Ουλντρίκις (89΄Βασιλόγιαννης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα