Βόλος - Athens Kallithea: Ο τρομερός Μπερναμπέ είπε «όχι» σε Κόντε και Κόμπα με εντυπωσιακές επεμβάσεις (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Μπερναμπε

bet365

Ο Βόλος είχε δυο ευκαιρίες να προηγηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Athens Kallithea, όμως ο εντυπωσιακός Μπερναμπέ Μπαραγκάν απέκρουσε τις προσπάθειες του Κόντε και του Κόμπα.

Ο Μπερναμπέ Μπαραγκάν ήταν από τους πρωταγωνιστές της Athens Kallithea στην ισοπαλία με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και κόντρα στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουν την ανατροπή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας φώναξε «παρών».

Στο 76ο λεπτό ο Κόντε έπιασε τη σκαστή κεφαλιά και ο Μπερναμπέ με φανταστική εκτίναξη έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ. Λίγες μόνο στιγμές μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Ισπανού φορ η μπάλα στρώθηκε στον Κόμπα μέσα στην περιοχή, ο Αργεντινός εκτέλεσε και ο 31χρονος κίπερ είχε ξανά απάντηση. Τελικά η Athens Kallithea έφυγε από το Βόλο με ακόμα ένα βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ισπανό των συνολικά τεσσάρων επεμβάσεων να έχει καταλυτικό ρόλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα