Πουρσαϊτίδης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι ο προπονητικός μου πατέρας»

Βασίλης Μπαλατσός
poursaitidis

bet365

Ο νέος προπονητής του Βόλο, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία με την Athens Kallithea και εκτός από το ματς αναφέρθηκε στον προπονητικό του πατέρα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με ισοπαλία κόντρα στην Athens Kallithea ξεκίνησε την καριέρα του στην τεχνική ηγεσία του Βόλου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Οι δυο ομάδες έμειναν στο «Χ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στην κάμερα της Cosmote TV, ο νέος προπονητής των Θεσσαλών αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι, όσο και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως προπονητικό του πατέρα.

Την τετραετία 2008-12 ο νυν Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας είχε ποδοσφαιριστή τον Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ και την επόμενη χρονιά συνεργάστηκαν στους κιτρινομπλέ, όταν ο 48χρονος πια προπονητής μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανέλαβε Chief Scout στους κιτρινομπλέ της Λευκωσίας.

«Ευχαριστώ την ομάδα, τον δήμαρχο και τον κόσμο που με καλοδέχτηκε, και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσπάθησα να δώσω στα παιδιά μια τακτική προσέγγιση. Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Από αύριο ξεκινάμε πολύ πιο εντατικά. Οι παίκτες μου είναι έξυπνοι, και είναι δική μου δουλειά να βρω λύσεις. Το δεύτερο ημίχρονο είναι για εμένα ο οδηγός.

Το επίπεδο της Super League έχει ανέβει πάρα πολύ, ακόμα και στις μεγάλες ομάδες, και η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά. Ελπίζω να ανταποκριθούμε. Για εμένα, ο Ιβάν είναι ο προπονητικός μου πατέρας. Έχει βάλει τη δική του φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο, και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε ο Πουρσαϊτίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα