Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη και Μαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην αποστολή ο Μάγκνουσον

Βασίλης Μπαλατσός
Βαγιαννίδης - Παναθηναϊκός

bet365

Ο Φίλιπ Μαξ και ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμειναν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως επέστρεψαν τόσο ο Αντράζ Σπόραρ, όσο και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (29/9, 21:30) με προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φίλιπ Μαξ, ο οποίος συνέχισε ατομικό και θεραπεία, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Από την άλλη στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στο περσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (25/9/2023). Στις επιλογές του Αλόνσο επέστρεψε και ο Αντράζ Σπόραρ.

H ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα