ΟΦΗ: Χωρίς απρόοπτα η αποστολή για Παναιτωλικό

Βασίλης Μπαλατσός
nous_intime.jpg

bet365

Ο γνωστός τραυματίας Χουάν Νέιρα είναι η μοναδική απουσία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Με απογευματινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Λίγες ημέρες μετά τη νίκη - πρόκριση των Κρητικών για το Κύπελλο Ελλάδας, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στο «Γεντί Κουλέ» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (29/9, 17:00).

Μοναδικό και γνωστό πλέον πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος δεν έχει επανέλθει μετά τη θλάση β' βαθμού που είχε υποστεί στα τέλη Αυγούστου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Γκονθάλεθ, Αμπάντα, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Μπρεσάν, Σίλβα, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιο, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Σενγκέλια, Ριέρα, Νους, Θεοδοσουλάκη, Σαλσέδο, Φούντα, Γιουνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα