«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Κρέσπο (vid)

Newsroom
Ο Κρέσπο

bet365

Τέλος σε μια μεγάλη καριέρα έβαλε ο Άνχελ Κρέσπο με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να γράφει την δική του ιστορία με τον ΠΑΟΚ πανηγυρίζοντας μαζί του 1 πρωτάθλημα και 4 Κύπελλα.

Τα παπούτσια του «κρέμασε» ο Άνχελ Κρέσπο. Ο σπουδαίος Ισπανός κεντρικός αμυντικός που με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πανηγύρισε 1 αήττητο πρωτάθλημα και 4 Κύπελλα, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με μήνυμά του στα social ανέφερε πως σταματάει την μεγάλη αυτή καριέρα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κρέσπο έχει ως εξής: «Δε θα σας πω ψέματα, πήρα αυτή την απόφαση πριν από μήνες, ακούγοντας την καρδιά μου και αφήνοντας το μυαλό μου να σκεφτεί, αλλά δεν είναι εύκολο να γράψω αυτές τις λέξεις, αν και ξέρω ότι έχει έρθει η ώρα…

Όταν έκανα το ντεμπούτο μου στη Σεβίλλη το 2005 δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή και για να είμαι ειλικρινής ότι θα ερχόταν με τον τρόπο που μπορώ να το κάνω σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά, όταν ονειρευόμουν μέρα με τη μέρα, σαν παιδί και έσβηνα τα κεράκια σε κάθε γενέθλια, με την ίδια ευχή.

Δεν πίστευα ποτέ πραγματικά ότι θα μπορούσα να εκπληρώσω τόσα πολλά πράγματα και τόσο όμορφα, γι’ αυτό δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς το όνειρο της ζωής σου, να καταλαβαίνεις και να αναγνωρίζεις ότι όλα τελειώνουν και ότι αυτό το στάδιο πρέπει να τελειώσει και θέλω να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή χωρίς αυτό το γαργαλιστικό συναίσθημα όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο με χιλιάδες ανθρώπους που άλλοι χειροκροτούν άλλοι θέλουν να σε σκοτώσουν (ακόμα δεν ξέρω ποιο μου άρεσε περισσότερο), αυτή η βόλτα με το λεωφορείο προς το γήπεδο, η μουσική στα αποδυτήρια, αυτό το συναίσθημα όταν σώζεις ένα γκολ ή αυτό το ακόμα καλύτερο όταν το πετυχαίνεις.

Επίσης, εκείνο το συναίσθημα όταν απέτυχες και η οργή ότι τώρα ήταν η ώρα να δείξεις ποιος είσαι διέτρεξε το σώμα σου, εκείνες οι αγκαλιές στους συμπαίκτες σου, το λυπηρό τελευταίο σφύριγμα του αγώνα όταν έχασες και το χαρούμενο σφύριγμα όταν κέρδισες, η ζωή χωρίς αυτή τη μυρωδιά του γρασιδιού, χωρίς εκείνο το προσωπάκι των παιδιών που έμοιαζαν να βλέπουν κάτι θεϊκό όταν σε κοιτούσαν…

Λοιπόν, ήμουν εκεί με όλα αυτά τα παιδιά, ονειρεύτηκα, κατέβαλα προσπάθειες, θυσιάστηκα και εκπλήρωσα το όνειρο της ζωής μου, το οποίο αποχαιρετώ σήμερα!

Όταν ως παιδί μου έλεγαν «αγόρι μου, άσε τη μπάλα, δε μπορείς να τη φας». Ευλογημένη μπάλα και ευλογημένο ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ για τα τόσα πολλά. Σας ευχαριστώ που με κάνατε τόσο ευτυχισμένο!!! Θα μου λείψετε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα