Αρης: Εκτός Μάγιο, Χουάνκαρ

Αρης: Εκτός Μάγιο, Χουάνκαρ

Newsroom
mayio_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Μάγιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι του Αρη με τον ΠΑΟΚ. Νοκ άουτ στο… παρά ένα τέθηκε και ο Χουάνκαρ.

Χωρίς τον Μάγιο θα παίξει αύριο (29/9) ο Αρης στην Τούμπα, καθώς ο 33χρονος δεξιός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Μάλιστα νοκ άουτ στο… παρά ένα έμεινε και ο Χουάνκαρ που αποκόμισε στη σημερινή προπόνηση ένα χτύπημα στο πόδι, όπως και ο Φαμπιάνο.

Ως βασικό «ερωτηματικό» για το αρχικό σχήμα του Ακη Μάντζιου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο άξονάς του, όπου πάντως το πιο πιθανό είναι να μην τον αλλάξει σε σχέση με την τριάδα που χρησιμοποίησε στο πρόσφατο 2-1 επί του Ολυμπιακό και θα διατηρήσει τους Μόντσου, Σιφουέντες στα «6αρο-8άρια» και τον Γκαρθία σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μορόν. Πάντως στις τελευταίες προπονήσεις δοκίμασε και τους Μόντσου, Σιφουέντες, Νταρίντα που είναι περισσότερο ανασταλτική και λιγότερο δημιουργική.

Στα «φτερά» έχει «κλειδώσει» πως θα ξεκινήσουν Σίστο, Ντιαντί, ενώ στα στόπερ το δίδυμο των Βέλεθ, Μπράμπετς.

Η αποστολή των «κίτρινων» (σ.σ. εκτός έμειναν ακόμη ο «νέος» Κουάισον και οι νεαροί Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής) αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σίντκέφ,Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζαν Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα