Με Λόβρεν η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Newsroom
Ο Ντέγιαν Λόβρεν

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ντέγιαν Λόβρεν να είναι στην αποστολή των «ασπρόμαυρων». Εκτός έμειναν Κόλεϊ και Τόμας.

Δύο είναι τα μεγάλα ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Super League. Το πρώτο χρονικά είναι αυτό της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουστέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και στην συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή.

Σε αυτή είναι για πρώτη φορά ο Ντέγιαν Λόβρεν, ενώ εκτός έμειναν οι Ομάρ Κόλεϊ και Μπράντον Τόμας. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις» αναφέρει η ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα