Γιαζίτσι: «Να κάνω ευτυχισμένους του φιλάθλους του Ολυμπιακού» (vid)

Γιαζίτσι: «Να κάνω ευτυχισμένους του φιλάθλους του Ολυμπιακού» (vid)

Newsroom
ds

bet365

O Γιουσούφ Γιαζίτσι υπέγραψε στον Ολυμπιακό και με το «καλημέρα» έδωσε το… στίγμα του ως κάτοικος Πειραιά.

Παίκτης του Ολυμπιακού έγινε σήμερα (28/9) ο Γιουσούφ Γιαζίτσι, καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους».

Ο 27χρονος διεθνής μίλησε στο κανάλι της ομάδας και έδωσε το «στίγμα» του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι μέλος του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου και περιμένω να έρθει η στιγμή μου. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.
Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ και να δώσω ασίστ και να κάνω ευτυχισμένους του φιλάθλους. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση μου αρέσει να αγωνίζομαι, θέλω απλώς να παίξω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Πέρυσι που ήμουν στη Γαλλία, αν κερδίζαμε την Αστον Βίλα θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά χάσαμε (σ.σ. στο Conference League). Τότε είπα πως αυτός ο σύλλογος είναι πραγματικά δυνατός. Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε σπουδαία πράγματα. Ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να τους κάνω ευτυχισμένους. Πάμε Ολυμπιακέ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα