Μακελελέ: «Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά»

Βασίλης Μπαλατσός
Makelele

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Κλοντ Μακελελέ, στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο πρώτο του ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Κλοντ Μακελελέ κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αστέρα AKTOR σε αγώνα στην Τρίπολη στην ισοπαλία με τον Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ως προπονητής των Αρκάδων και στάθηκε στη μαζική άμυνα των Βοιωτών.

Οι δηλώσεις του Μακελελέ:

Για το παιχνίδι: «Πάντα είναι δύσκολο όταν είναι το πρώτο σου παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με αυτό τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε πάντα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεση μας, αλλά είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος αμύνεται με τόσους πολλούς παίκτες».

Για το πόσο καλά ξέρει την ομάδα μετά και από αυτό το παιχνίδι: «Όλο και καλύτερα, κάθε μέρα που περνάει θα την μαθαίνω όλο και περισσότερο. Το θέμα για εμάς είναι, να παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι να αμυνόμαστε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια, κάποιες στιγμές χρειάζεται να παίξουμε με βαθιές μπαλιές, αλλά η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, κάτι που σκοπεύουμε να βελτιώσουμε στο μέλλον, μέσα από την δουλειά μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα