Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε και την πιο ποιοτική ομάδα του κόσμου»

Βασίλης Μπαλατσός
papadopoulos

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού, Νίκου Παπαδόπουλου, στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Λεβαδειακός για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει. Την περασμένη αγωνιστική οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στην έδρα τους κόντρα στον ΟΦΗ αλλά ισοφαρίστηκαν στο φινάλε από τον Λαμπρόπουλο, μεσοβδόμαδα ο Ατρόμητος τους απέκλεισε από το Κύπελλο με ανατροπή και στην Τρίπολη έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα AKTOR.

Μετά το ματς του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πω ο Λεβαδειακός με την πίστη και το πλάνο του μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Αν δεν παίζαμε ποδόσφαιρο και δεν βγάζαμε ευκαιρίες και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί ομάδα θα το ήξερα. Από κει και πέρα η ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει, είναι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δυστυχώς δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που πρέπει και σήμερα είχαμε την ευκαιρία με το πέναλτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, νομίζω πως όποιος δουλεύει θα έρθει η νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά την αυτοπεποίθηση των παικτών, γιατί πραγματικά παίζουμε καλά, έχουμε κάποια κενά διαστήματα που χάνουμε την ηρεμία μας, αλλά όπως βλέπει ο κόσμος, ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα που έχει ένα στυλ παιχνιδιού, είναι ανταγωνιστικός και πιστεύω πως θα έρθει η νίκη γρήγορα.

Από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα, προσπαθώ να πω στους παίκτες, πως δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίζουμε. Βεβαίως υπάρχει βαθμός δυσκολίας με τις μεγάλες ομάδες, αλλά εμείς με την πίστη και το πλάνο μας, μαζί με την στρατηγική μας, μπορείς να κερδίσεις και την πιο ποιοτική ομάδα του κόσμου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα