Ηλιόπουλος: «Ο Μαρινάκης το 'χει ζήσει το έργο, η ψυχούλα του το ξέρει» (vid)

Ηλιόπουλος: «Ο Μαρινάκης το 'χει ζήσει το έργο, η ψυχούλα του το ξέρει» (vid)

Newsroom
iliopoulos_intime.jpg

bet365

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, παίρνοντας μέρος σε Q&A στην ανάβαση της Πορταριάς, ανέφερε πως έχει συνυπάρξει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην ανάβαση της Πορταριάς που βρέθηκε πριν μία εβδομάδα και στο teaser του Q&A βίντεο που αναμένεται να ακολουθήσει αποκάλυψε πως έχει οδηγήσει αγωνιστικό αυτοκίνητο έχοντας ως συνοδηγό του τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ρωτήθηκε για τον από τους ιδιοκτήτες των ομάδων του Big-4 θα έβαζε στο γρηγορότερο αγωνιστικό του αυτοκίνητο ως συνοδηγό κι εκεί ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη βιώσει την εμπειρία αυτή ενώ σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η ψυχούλα το ξέρει».

Δείτε το στιγμιότυπο και την απάντηση στο παρακάτω βίντεο (11:22):

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα